Niels Thomsen i facebook-offensiv

Efter valgets afslutning og det flotte resultat til Demokraternes kandidat Niels Thomsen er der opstået en konflikt på de sociale medier.
Skrevet af Merete Lindstrøm
29. april 2018 17:12

Fredag eftermiddag slog Niels Thomsen et opslag op på Facebook, hvor han beskriver et forløb med anklager om økonomisk korruption. Han skiver selv på Facebook at: "Det handler om, at jeg skulle havet lånt penge fra virksomheden, da jeg købte aktier i Halibut Greenland.

LÆS OGSÅ Niels Thomsen ydmyg efter flot valgresultat - beholder direktørpost

I opslaget afviser Niels Thomsen alle anklager, og så navngiver han Samarbejdspartiets nyvalgte inatsisartutmedlem Tillie Martinussen og bestyrelsesformand for Polar Seafood Henrik Leth som to af dem, der står bag rygterne om hans person.

Opslaget har affødt en modreaktion fra Tillie Martinussen, som på sin facebookprofil fredag skriver:

"Jeg kan konstatere at der kører rygter om, at jeg skulle være involveret i en smædekampagne mod nogen. Sagen er ved at blive undersøgt, ad de korrekte kanaler, kan overhovedet ikke genkende det skrevne, men tager det meget alvorligt. Indtil det skrevne er undersøgt til bunds, har jeg ikke yderligere kommentarer."

LÆS OGSÅ Niels Thomsen går af som formand

KNR har været i kontakt med bestyrelsesformand for Polar Seafood Henrik Leth, som oplyser, at han har hørt om sagen og snakket med Niels Thomsen om det.

- Jeg har fortalt ham at jeg har hørt de rygter, han taler om fra flere sider, men at jeg absolut intet har at gøre med at sprede rygterne, siger Henrik Leth.