Foto: Niels Thomsen

Niels Thomsen ydmyg efter flot valgresultat - beholder direktørpost

Valgets største fremgang sørgede Demokraterne for, og partiets kandidat Niels Thomsen fik næst flest personlige stemmer af alle kandidater med 2.710.

Demokraterne fik 5173 stemmer, og hele 2710 af disse faldt som personlige stemmer til Niels Thomsen fra Ilulissat.

Dermed blev partiet landets tredje største, og Niels Thomsen er meget ydmyg over det flotte resultat.

- Da resultatet kom nærmere, dukkede der uvante følelser op. Jeg følte mig meget ydmyg, og jeg blev ivrig efter at komme i gang med arbejdet. Vores parti har fået stor tilslutning, og det giver os et stort ansvar, siger Niels Thomsen.

LÆS OGSÅ Her er valgets vindere og tabere

Niels Thomsen fik næst flest personlige stemmer kun overgået af Inuit Ataqatigiits formand Sara Olsvig, der fik 3.360 personlige stemmer. Thomsen mener, at de mange stemmer skyldes, at han har været god til at bringe relevante problemstillinger ind i valgkampen:

Fortsætter som direktør

- Og så har jeg holdt fast i landets udviklingsmuligheder, for disse muligheder skal være med til at løse problemerne, siger han.

Niels Thomsen er direktør i fiskerivirksomheden, Halibut Greenland, og det vil han fortsat være ved siden af sin post som Inatsisartut-medlem:

- Jeg er meget glad for min stilling, og nu er jeg også medlem af Inatsisartut. Jeg vil arbejde begge steder, for jeg har ikke planer om at slippe min stilling. Jeg har tidligere meldt det ud blandt mine kolleger, hvor vi har lagt en plan, og derfor er jeg ikke i tvivl om, at jeg vil udføre mine opgaver godt, og jeg tror ikke på, at det vil være til gene for vælgerne, sagde Niels Thomsen til Nunatta Nipaa.

LÆS OGSÅ Kielsen vil forhandle med alle partier

 

Kommentarer