Foto: Niels Thomsen

KNI Niels Thomsen går af som formand

Niels Thomsen trækker sig som bestyrelsesformand for KNI A/S det oplyser næstformanden i KNI´s bestyrelse Høgni Hansen i en pressemeddelelse her til aften. 

Det er med beklagelse, at bestyrelsen og den daglige ledelse i dag fik meddelelse fra Niels Thomsen om, at han trækker sig fra sit hverv som bestyrelsesformand for KNI A/S, med øjeblikkelig virkning, står der i pressemeddelelsen, der blev sendt ud klokken 18.58 tirsdag.

LÆS OGSÅ Niels Thomsen: Bankerne støtter KNI

- Det er med beklagelse, at vi nu mister vores absolut dygtige og kompetente formand i KNI´s bestyrelse, udtaler næstformand Høgni Hansen på vegne af bestyrelsen og fortsætter:

- Niels har en stor del af aktier for, at det er lykkes KNI A/S at rette op på mange forhold, skabe et stærkt fundament og været med til at gøre koncernens økonomi fremtidssikret, skriver Høgni Hansen. 

LÆS OGSÅ Niels Thomsen forlader politik

Høgni Hansen overtager som næstformand posten som formand, indtil bestyrelsen har konstitueret sig på et møde i næste uge.

Ifølge Niels Thomsen selv, er årsagen for sin tilbagetrækning ”omprioritering af sin fremtidige arbejdsindsats og tidsforbrug"

Niels Thomsen bestrider også posten som CEO hos Halibut Greenland ApS.

Han blev af daværende Naalakkersuisut indsat som bestyrelsesformand for KNI A/S i august 2013. 

Han har således i 4 ½ år haft hvervet som bestyrelsesformand for koncernen - en periode, som startede med tumult lignende forhold på de interne linjer, til nu, hvor selskabets organisation er blevet styrket og økonomien stabiliseret, står der videre i pressemeddelelsen

LÆS OGSÅ KNI fastholder forventningerne til halvårsregnskab

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt