Formand: Den værste periode i Polar Seafoods historie

Det har berørt hele Polar Seafood, at en af deres medarbejdere er mistænkt i den tragiske sag om Birna Brjánsdóttirs død i Reykjavik. Det udtaler bestyrelsesformand Henrik Leth i en pressemeddelelse.

- De seneste uger har uden sammenligning været den værste periode i Polar Seafoods 32-årige historie.

Sådan indleder fiskerikoncernens bestyrelsesformand, Henrik Leth, en pressemeddelelse vedrørende Polar Nanoq-trawlerens rolle i sagen om den myrdede pige Birna i Island.

- Den menneskelige tragedie i Island har rystet alle i hele organisationen, uanset hvilket ansvar vores tilbageholdte medarbejder har - eller ikke har. Det afgør domstolene, som vi har 100% tillid til, skriver Henrik Leth.

To personer fra besætningen på Polar Nanoq har været anholdt i forbindelse med det formodede drab på 20-årige Birna Brjánsdóttir.

I mellemtiden er den ene af de to blevet løsladt, og vedkommende er vendt hjem til Grønland. Den anden anholdte sidder stadig varetægtsfængslet i Reykjavik.

Hele sagen begyndte da Birna Brjánsdóttir forsvandt natten til lørdag den 14. januar, hvor hun sidst blev set kl. 05:25 i gågaden Laugavegur i Reykjavik.

Efter en massiv eftersøgning fandt man liget af kvinden den efterfølgende weekend på en strand udenfor den islandske hovedstad.

 

 

 

 

 

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt