Ukaleq Slettemark vandt Norges Cup

Den talentfulde grønlandsk skiskytte Ukaleq Slettemark vandt i weekenden både finalen i Norges Cup og Norges Cup sammenlagt i skiskydning.
Foto © : Grønlands Biathlon Forbund
Skrevet af Karsten Sommer
09. april 2018 07:09

Efter en overbevisende 19. plads ved Dame Senior til de Norske Mesterskaber i skiskydning fredag, fulgte Ukaleq Slettemark op lørdag ved at cementere at hun er den bedste 17-årige i Norge, skriver Grønlands Biathlon Forbund.

Til Norges Cup finalen vandt hun en overbevisende sejr mere end 50 sekunder foran nr 2.

Før lørdagens finalekonkurrence lå Ukaleq på en 2. plads i den samlede Norges Cup bag Synne Owren fra Lillehammer.

Men efter lørdagens sejr passerede Ukaleq Slettemark Synne Owren, og blev således årets vinder af den samlede Norges Cup efter imponerende i alt 3 sejre, to anden pladser, en 5. plads og en 8. plads.

- Det har været en fantastisk sæson for den 17-årige skiskytte, som flyttede til fra Nuuk til Geilo i Norge i august sidste år for at læse ved Norges Topidretts Gymnas og satse på skiskydning, skriver Grønlands Biathlon Forbund.