Ukaleq Slettemark fortsætter successen i Norge

Skydningen drillede det grønlandske skiskydningstalent Ukaleq Slettemark ved de Norske Juniormesterskaber denne weekend. Det betød placeringer uden for podiet, men den 16-årige skiskytte fører til gengæld fortsat Norges Cuppen efter gode resultater først på sæsonen.
07. februar 2018 10:19

Ukaleq Slettemark sikrede sig først en 5. plads i fællesstarten og senere en 8. plads på sprinten ved de Norske Juniormesterskaber i skiskydning.

Ifølge Grønlands Biathlon Forbund var der ellers forhåbninger om topplaceringer efter en sejr og en anden plads ved Norges Cuppen i januar.

Men ved weekendens mesterskab drillede skydningen for meget. På fællesstarten blev det til fire forbier ud af 20 skud og ud af sprintens ti skud var der også fire forbiere.

Farten var der dog ikke noget i vejen med og det var blandt andet det, der sikrede 8. pladsen på sprinten, skriver Grønlands Biathlon Forbund.

Mere succes er der i stedet i Norges Cuppen, der består er flere løb gennem hele sæsonen. Her fører Ukaleq Slettemark og kører derfor i den gule førertrøje.

De gode placeringer, der har sikret den nuværende førsteplads i cuppen ligger dog tilbage i begyndelsen af sæsonen. I cuppens fire løb er det unge talent blevet henholdsvis nummer 1, 2, 5 og 8.

Næste udfordring for Ukaleq Slettemark er Junior VM i Estland 26. februar - 4. marts.

Foto © : Grønlands Biathlonforbund