VM Flot placering til Ukaleq Slettemark

Det blev til den bedste placering ved et VM for den 16-årige Ukaleq Slettemark, da hun i fredags kom ind på en 10. plads ved ungdoms VM i skiskydning.
Foto © : Grønlands Biathlon Forbund
Skrevet af Jonas Fievé
04. marts 2018 13:50

Med kun 48 sekunder op til den 20-årige svensker Elvira Øberg, kom Ukaleq Slettemark ind som nummer 10 ved ungdomsverdensmesterskaberne i skiskydning, som finder sted i Estland. Det skriver Grønlands Biathlon Forbund i en pressemeddelelse.

Slettemark var dog hurtigst af alle i sin årsklasse, og ifølge forbundet tegner det godt for de næste to år, hvor hun løber i den såkaldte Youth klassen.

I dag stod den så på jagtstartsdistancen på 7,5 kilometer. Selvom Ukaleq Slettemark startede 48 sekunder bag vinderen af fredagens løb, så lykkedes det hende at kommme ind på en 4. plads.