Siumuts nye formand lover mere samarbejde og mindre fnidder-fnadder

Kim Kielsen, som lørdag med en sikker sejr blev valgt til ny formand for Siumut, håber på samarbejde på tværs af partierne.

Den nye formand for Siumut ønsker mere samarbejde mellem partierne, og så vil have gøre op med såkaldt fnidder-fnadder.

LÆS OGSÅ Kim Kielsen skal samle Siumut

Vinder Siumut valget den 28. november vil de fortsætte med de politiske tiltag, som det tidligere Naalakkersuisut allerede har sat i gang.
 
- Når vi ser tilbage kan vi se, at der igangsat en masse tiltag, og partiets lokalafdelinger støtter dem fuldt ud.
 
- Naalakkersuisut gik ikke af på grund af dårlig regeringsførelse, men gik af på grund af en enkelt persons fejltagelse, og nu er vi nået til et punkt hvor vi er nødt til at starte på en frisk. De tiltag, der var i gang vil vi fortsætte, og der vil selvfølgelig også komme nye, siger Kim Kielsen.

Der har været for meget fnidder og fnadder
- Selvfølgelig vil Siumut, som et hvert andet parti, prøve at finde en samarbejdspartner eller partnere. Det skal der ikke herske tvivl om. Jeg håber, at partierne vil være åbne overfor et eventuelt samarbejde. Jeg forestiller mig at samarbejde med så mange som muligt. Der er mange vigtige opgaver og udfordringer. I mange år har der været alt for meget fnidder og fnadder. Det må være nok. Man bør samarbejde noget mere,siger Kim Kielsen og tilføjer:
 
- Jeg var dybt rørt, det må jeg sige. Det var rørende at blive formand. Og jeg har påtaget mig et stort ansvar, men med mit bagland i ryggen.

LÆS OGSÅ Kim Kielsen ny formand for Siumut

Kim Kielsen fik 44 ud af de 65 angivne stemmer. Lars-Emil Johansen fik 17 stemmer og Nick Nielsen og Doris Jakobsen fik to stemmer hver.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt