- Der kom materielle skader på vores patruljevogne, men der er ikke sket nogen personskader, siger Malik Olesen, vagthavende ved Grønlands Politi. Foto: KNR

Politijagt af stjålet gaffeltruck endte i grøften

Politijagten endte, da personen i den stjålne gaffeltruck kørte i grøften og blev anholdt - i første omgang for tyveri.

En stjålet gaffeltruck, skadede politibiler og en politijagt der endte i grøften. Politiet i Qaqortoq havde en travl onsdag eftermiddag. 

Det kan måske lyde som en aprilsnar, men der er ikke desto mindre det, der skete i Qaqortoq i går. Det hele startede, da politiet klokken 14 fik en anmeldelse om noget hærværk og vold et sted i byen.

- Der sender vi så en patrulje ud til stedet, og efterfølgende får vi så informationer om, at der var en truck som var blevet stjålet. Der kører vi så rundt i byen.

Video af politiets biljagt: 

Video: Vera Fleischer Olsen. 

- I byen observerer patruljen så en gaffeltruck der kører i byen, som så bliver eftersat.

Det fortæller vagthavende ved Grønlands Politi, Malik Olesen.

Herefter følger en dramatisk jagt på manden i den stjålne gaffeltruck.

Undslap to patruljebiler

På en video på Facebook ses gaffeltrucken komme kørende med en politibil i hælene, mens en anden politibil kommer kørende i den modsatte retning mod gaffeltrucken. 

Politibilen forsøger at stoppe gaffeltrucken, men trucken kører tilsyneladende ind i politibilen og lykkedes med at fortsætte flugten. Det hele ender, da personen i gaffeltrucken kører i grøften, fortæller vagthavende Malik Olesen.

- Der kom materielle skader på vores patruljevogne, men der er ikke sket nogen personskader. Gaffeltrucken kører galt i en grøft og stopper, hvor vi så anholdt føreren.

Fra politiet modtager anmeldelsen, til at trucken ender i grøften, går der omkring en time. Nu er personen anholdt for tyveri, men politiet vil nu efterforske hele hændelsen.

- Nu skal efterforskes, og så skal vi tage stilling til, hvilke overtrædelser vedkommende skal sigtes for, siger Malik Olesen fra Grønlands Politi.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt