BILLEDER Også mini-AWG i Nanortalik og Paamiut

Nanortalik og Paamiut vil ikke stå tilbage for Narsaq i forhold til Arctic Winter Games i miniformat.
Skrevet af Camilla Dam
02. marts 2016 16:12

Fredag stod den på tovtrækning, kartoffelløb og boldspil i Nanortalik og dagen efter var der inuit games på programmet i Paamiut.

- Vi bakker op omkring Arctic Winter Games. Selvom selve eventen skal være i Nuuk, har vi valgt, at vi også gerne vil markere denne specielle og store begivenhed i vores by, siger de to brugsuddelere Zasca Eriksen fra Nanortalik og Anna Jette Poulsen fra Paamiut.

Læs også AWG i Narsaq

Brugseni-butikkerne har de sidste måneder budt på små AWG-relaterede arrangementer for kunder og medlemmer. Og blandt det store korps af frivillige, som hjælper til ved legene i Nuuk, er også en del af Brugsenis medarbejdere fra butikkerne langs kysten.

- Jeg er stolt over, at vi som Nanoq-sponsor kan være med til at løfte denne fornemme opgave. Det er både offentlige og private virksomheder, som står sammen om at gøre Arctic Winter Games til en succes – selvfølgelig i samarbejde med befolkningen, siger direktør i Kalaallit Nunaanni Brugseni, Susanne Christensen.

Læs også Brugseni udlodder 100.000 kr. til skoleklasse

Som såkaldt Nanoq-sponsor støtter Brugseni med, hvad der svarer til et beløb på over en million kroner.

Arctic Winter Games begynder med åbningsceremonien på søndag. Hvis du ikke er blandt de heldige, der bor i Nuuk og har sikret sig billet, kan du følge med på KNR radio og tv fra kl. 12.