Nick Nielsen (S): Stem ikke på mig

Tidligere Naalakkersuisoq for Kultur Nick Nielsen, som stiller op for Siumut, forsøger at skabe debat i samfundet ved at bruge en ny valgstrategi.

Han skriver blandt andet på sin facebook-profil, at han ikke vil vælges, og at det danske sprog skal være hovedsproget i Grønland.

Han begrunder sin strategi med, at det kun er et begrænset antal, der kan stille op til vælgermøderne, og den nye strategi er den eneste måde at få opmærksomhed på.

- Jeg har valgt at bruge en omvendt psykologi som min strategi, hvor jeg vender alle mine budskaber om. Jeg havde svært ved at få budskaberne frem ved det sidste valg, hvor jeg sagde, at vælgerne skulle stemme på mig, at jeg ville arbejde for befolkningen og at jeg havde nogle gode mål. Men der var ingen reaktioner. Så denne gang har jeg valgt en anden metode for at få mine budskaber frem, siger Nick Nielsen til KNR.

 

Blev betragtet som en ikke-Siumutter

Han gik som bekendt af som Naalakkersuisoq i utide i protest mod den tidligere ledelse. Han lægger ikke skjul på, at der har været en del negative reaktioner blandt hans partifæller, og at der har været nogle, der betragter ham som en ikke-Siumutter. Nick Nielsen stillede op som kandidat til formandsposten ved det ekstraordinære generalforsamling i sidste uge og opnåede to stemmer ud af 66 stemmeberettigede. Vi spurgte ham om, han er skuffet over den manglende opbakning:

- Nej, jeg er ikke skuffet. Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne blive formand. Jeg er for ny i partiet. Men jeg ville vise, at jeg er en rigtig Siumutter, også selvom mange ikke ville have mig, forklarer Nick Nielsen.

Hovedkontoret har i formiddags kontaktet Nick Nielsen for at få en forklaring på hans nye valgstrategi.

- Jeg blev ringet op i morges af partikontoret, hvor de fortalte mig, at det ikke var måden at føre en valgkamp på.

- De var bange for om jeg var blevet syg, men jeg er fuldstændig rask. Jeg troede, at vi havde friheden til selv at vælge på hvilken måde, vi vil føre valgkamp på. Og jeg vil fastholde min ret til at gøre tingene på min egen måde og jeg skal nok yde mit bedste for at tjene folket, pointerer han.

Se Nick Nielsens Facebook-profil her.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt