Minngortuunnguup Atuarfia har fået ansigtsløftning

Store, lyse klasseværelser byder eleverne velkommen, når Minngortuunnguup Atuarfia i Sisimiut slår dørene op efter renovering.
05. februar 2015 10:20

Skoleklokken ringer nu ind på den nye skole i Sisimiut. Minngortuunnguup Atuarfia har fået et ordentligt ansigtsløft og nu er klar til det nye skoleår.

Og det er glade elever og lærer, der kan gå til time på den nyrenoverede skole, som bliver rigtigt godt modtaget af dem, der har deres daglige gang på den. 

Læs også Skoleelev vil gerne bruge iPad mere

Skoleinspektør er glad

Skoleinspektøren Nivi Heilmann er blandt dem, der melder sig med ros over forbedringerne.

-Vi har fået store og lyse klasseværelser, store vinduer og indeklimaet er meget bedre end den gamle skole, som har stået i 65 år, siger skoleinspektøren på Minngortuunnguup Atuarfia, Nivi Heilmann.

Forældrene er tilfredse
Også hos dem, der hver dag sender deres børn af sted til skole, er der tilfredshed.
Vivian Johansen fra forældrerådet fortæller, at klasserne i  længere tid har måttet flytte rundt mellem klasselokalerne, hvilket har skabt travlhed. Men nu står skolen klar, fin og ny. Derfor har hun også en bøn til eleverne.

-Jamen, børnene er glade for den nye skole, og jeg tror, de tager ejerskab af den. Jeg håber, de passer godt på den nye skole, siger Vivian Johansen fra forældrerådet.

Alle de nye klasseværelser har projektorer og whiteboards, og faglokalerne har fået nye stole og borde.
Skolen bliver endeligt overdraget til elever og lærere den 13. februar ved et åbenthus arrangement.