KNI er nostalgi for grønlændere i Tivoli

Grønland i Tivoli er vigtig for KNI, der skal vise sig frem for kunderne. Og for kunderne i Danmark er det nostalgi, at få adgang til de grønlandske varer, fortæller Anders Stenbakken fra KNI.
01. august 2018 10:27

Mange grønlændere lagde i går og i dag vejen forbi Tivoli i København, hvor arrangementet Grønland i Tivoli er i fuld gang.

Men det er ikke kun privatpersoner, der smager på den grønlandske stemning. De grønlandske virksomheder er også repræsenteret.

Blandt andet er KNI til stede. Og det er vigtigt, for der bor mange grønlændere i Danmark, forklarer marketingschef fra KNI, Anders Stenbakken.

LÆS OGSÅ Forrygende grønlandsk stemning i Tivoli

- Det er vigtigt for os at kunne give kunderne nogle varer hjemmefra, som de gerne vil have og så er det vigtigt for os også at vise vores ansigt hernede, siger han.

Mange af KNIs produkter fra Grønland kan ikke fås i Danmark eller er svære at finde, så der er stor interesse for bestemte ting hos KNI i Tivoli.

Blandt andet en ting, som ikke helt passer til sæsonen og varmen, fortæller Anders Stenbakken.

LÆS OGSÅ Programmet til Grønland i Tivoli er klar

- Det som vi sælger allermest er de her nisser, der kommer i butikkerne til november i Grønland. Dem sælger vi hernede til sommer. Det er Lisa Kreutzmann, der har lavet en serie på 24 (nisser red.), siger han.

Derudover er skibskiks, Arabakaffe og dåser også i høj kurs, og det er der en særlig grund til siger marketingschefen.

- Der er noget nostalgi. Specielt for ældre folk, der er inde at købe ting og sager, er der noget nostalgi ved at købe de her produkter, siger han.