Programmet til Grønland i Tivoli er klar

Programmet er klar til Grønland i Tivoli, der løber af stablen 31. juli og 1. august.
Foto © : Mikael Lindskov Jakobsen
11. juli 2018 12:04

Det er 42-tyvende gang at Tivolis gæster kan opleve to dage med masser af muligheder for at se, lytte og smage på den grønlandske kultur

Det sker med et alsidigt musikprogram og et bodområde der udvides på grund af stor interesse fra grønlandske virksomheder, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- Programmet skal være for alle aldre og enhver smag, og skal af spejle fortællingen om Grønland. Der er garanti for fællessang, aktuelle navne, interessante nye artister og musik for familier og børn, siger projektleder for arrangementet Miki Jensen.

LÆS OGSÅ Grønland i Tivoli er en stor gevinst for Grønland

Blandt årets navne er Aalut, Nanook, Anda & Ib Uldum og herrekoret Saqqaarsik fra Qaqortoq.

Også på bodområdet sker der spændende ting i år. Området der før har haft 15 boder udvides i år til hele 23 af slagsen. Det er alt fra grønlandske tøgdesignere til selvstyrreejede virksomheder og så noget helt nyt, fortæller projektlederen.

- Vi har i år givet plads til en række NGOér, fordi der sker en masse nye og positive initiativer på den front. Vi ser gerne at Grønland i Tivoli også bliver et sted, hvor gæsterne kan udvide deres horisont, for Grønland bobler af nye idéer og spændende aktiviteter, siger Miki Jensen.

Du kan se hele programmet på git.gl