Foto: Destination Arctic Circle/Flickr Creative Commons

KNI-direktør raser over RAL

KNI rejser nu en hård kritik af RAL.

I en harmdirrende pressemeddelelse skriver direktør for handels- og servicevirksomheden KNI, Peter Grønvold Samuelsen, at selskabets tålmodighed med Royal Arctic Line er sluppet op.

- Vi har gennem længere tid givet RAL arbejdsro og forsøgt at få løst problemerne sammen med dem, men i september har vi set en voldsom stigning i fejlleverancer og oktober fortsætter i samme spor, udtaler direktøren i meddelelsen.

LÆS OGSÅ Overblik: RALs fragtproblemer har stået i kø

Ifølge direktøren betyder problemer hos RAL blandt andet, at KNI ikke kan leve op til sin servicekontrakt med Selvstyret, og det er desuden særdeles hårdt for virksomhedens medarbejdere:

- Det er dem, der skal stå ansigt til ansigt med kunderne og gang på gang modtage kundernes utilfredshed grundet RAL´s manglende evne til at leve op til deres forpligtigelser, udtaler Peter Grønvold Samuelsen.

KNI har ifølge meddelelsen konstateret mindst 35 fejl i september måned, som omfattende mere end 130 forsendelser og berører 25 forskellige steder.

Direktøren er desuden bekymret for vinterforsyningen til de steder, hvor der hen over vinteren ikke er skibsforbindelse:

-  I denne forbindelse kan vi ikke leve med manglende eller forkerte leveringer, for så kan vi slet ikke honorere vores servicekontrakt med Grønlands Selvstyre, og det vil naturligvis også være helt forkert overfor vores kunder ude på de steder, siger Peter Grønvold Samuelsen.

LÆS OGSÅ Pilersuisoq hårdt ramt af RALs fragtfejl

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt