25-årig mand anholdt og sigtet for drab i boligblok i Nuuk

En mand midt i 20’erne er blevet anholdt for det dødsfald, der blev anmeldt fredag formiddag i Nuuk. Manden er tilbageholdt i 25 dage, og han har kæret afgørelsen til landsretten.
Politiet har anholdt og sigtet en 25-årig mand for drabet i blok 5. Manden er blevet tilbageholdt i 25 dage. Foto © : Johasinnguaq Olsen/ KNR
07. oktober 2024 10:38

Politiet modtog fredag formiddag en anmeldelse om en død person i blok 5 i Nuuk. Politiet har lige siden efterforsket det. Først som et mistænksomt dødsfald og senere som et drab.

Og nu er en mand på 25 blevet anholdt og sigtet for at stå bag, oplyser politiet i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Manden blev anholdt lørdag aften og blev fremstillet søndag eftermiddag for lukkede døre ved Sermersooq Kredsret i Nuuk.

Manden er nu tilbageholdt i 25 dage, oplyser politiet, men mere kan de ikke sige om sagen på nuværende tidspunkt.

I weekenden kom det frem, at den afdøde var en 20-årig mand, og at politiet fandt ham i et depotrum.

Ellers er det sparsomt med oplysninger fra politiet, som stadig opfordrer folk til at kontakte dem, hvis man har oplevet noget mærkeligt omkring blok 5 i sidste uge.

Der er tilkaldt retsmedicinere og kriminalteknikere fra Danmark for at hjælpe i sagen. De forventes at ankomme i starten af denne uge.

Den sigtede har kæret afgørelsen til Grønlands Landsret.