Mistænkeligt dødsfald i Blok 5

Der er fundet en død mand i Blok 5 i Nuuk, og politiet opfordrer alle til at se overvågning igennem, hvis de har billeder eller video. Overfor KNR vil politiet hverken be- eller afkræfte, om der er anholdte i sagen.
Grønlands Politi opfordrer til, at personer, som har biler med overvågningskamera parkeret i området, tjekker det og indleverer videooptagelser, hvis de finder noget mistænkeligt på dem. Foto © : Johasinnguaq Olsen/ KNR
Skrevet af Christine Hyldal
04. oktober 2024 15:27

Politiet efterforsker lige nu et mistænkeligt dødsfald i Blok 5 i Nuuk.

Det skriver Grønlands Politi i en pressemeddelelse.

Tidligere i dag blev der fundet død mand i blokken. Klokken 10.22 fik politiet en anmeldelse og har siden afspærret området. 

Af hensyn til efterforskningen vil politiet på nuværende tidspunkt ikke oplyse mere.

Ordensmagten opfordrer til, at personer, som har biler med overvågningskamera parkeret i området, tjekker det og indleverer videooptagelser, hvis de finder noget mistænkeligt på dem.

Derudover opfordres beboere i og omkring Blok 5 til at se deres overvågning igennem for at se, om der er billeder af noget mistænkeligt.

Hvis du har set eller oplevet noget mistænkeligt i området omkring Blok 5 den seneste uge, hører Grønlands Politi også gerne fra dig. Du kan ringe ind til vagtcentralen på 701448.

Overfor KNR vil politiet hverken be- eller afkræfte, om der er anholdte i sagen.