Samler gaver til børnehjemsbørn

decembarip 15-at 2005 10:44

En anonym person står igen i år bag en gaveindsamling til børnehjemsbørn i Nuuk. Sidste år var første år for gaveindsamlingen, der indbragte mere end 300 gaver til de begejstrede børn. I år er der dog endnu ikke kommet så mange gaver i sækken, som man kunne ønske sig, men det kan nås endnu, fortæller den hemmelige julevelgører. Personen, hvis identitet Radioavisen kender, ønsker at være anonym, fordi børnene og intet andet skal være i centrum, lyder forklaringen.

-Det handler om børnenes behov. Det gælder om at gøre noget aktivt i stedet for at sidde og være passiv. Vi har et ansvar over for børnene i vores kommune, og jeg vil gerne opfordre personer i andre kommuner til at gøre noget lignende. Det handler om at vise omsorg.

Den hemmelige velgører peger også på, at det kan være hårdt for børnehjemsbørnene at komme i skole og møde alle de andre børn med deres nye gaver, hvis ikke de selv har fået nogen.

Sct. Georgs gildet er i år behjælpelige med aflevering af gaver og det er også her, at man kan henvende sig, hvis man ønsker at donere en gave til børnene. Kontaktpersonerne ved Skt. Georgs gilde er Ingrid Petersen og Sanne Mikkelsen.