Ukaleq Slettemark har styr på sin skydning, men skal arbejde mere med sin skiteknik.Foto: Greenland Biathlonb

Ukaleq Slettemark er på første træningslejr med norsk landshold

Den grønlandske skiskytte Ukaleq Slettemark har været på sin første træningslejr med det norske U-23 landshold. Nu ved hun, hvor hun skal gøre sig ekstra umage.

Grønlands Biathlon Forbund og det norske skiskydningsforbund lavede sidst på foråret en aftale om, at Ukaleq Slettemark fremover skal træne med det norske ungdomslandshold.

Og der var høj puls under den første træningslejr med de norske jenter, der havde træningslejr i Lampeland for nylig. Der var hårde intervaltræninger med løb, rulleski og ikke mindst skydning.

LÆS OGSÅ Skiskydning: Ukaleq Slettemark træner med norsk landshold

- Det er en hård og seriøs hverdag, og jeg elsker det. Mentaliteten på holdet har også et højt niveau, og det hjælper, at vi alle sammen er så gode, som vi er, siger Ukaleq Slettemark.

- Vi presser hinanden under træningen og har hele tiden muligheden for at lære af hinandens styrker. Jeg glæder mig rigtig meget til vinteren. Der vil vi kunne se, om forberedelserne undervejs i året har været gode nok, siger Ukaleq Slettemark.

Der skal justeres

Hun blev ungdomsverdensmester i begyndelsen af 2019 og hendes stabile resultater i forskellige konkurrencer har banet vejen til samarbejde med det norske landshold.

LÆS OGSÅ Ukaleq Slettemark får OL-legat: - Det er en stor anerkendelse  

Ukaleq Slettemarks deltagelse på det norske landshold ligger på et højere niveau i forhold til den træning, hun har været vant til.

-  Jeg skal forbedre min teknik i alle stilarter, men mest i padling, hvor jeg har meget at hente. Skydemæssigt går formen meget op og ned. Men generelt set skal jeg blive hurtigere, og det gør jeg ved at forbedre mine basisfærdigheder, siger hun.

LÆS OGSÅ Ukaleq Slettemark blev verdensmester: I går hyldede borgmesteren hende

Coronapandemien har ramt mange sportsarrangementer i hele verden.

Konkurrencekalenderen for skiskydningskonkurrencer er derfor også fuld af usikkerheder.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt