Ukaleq Slettemark deltager i ungdoms-VM i skiskydning

For godt et år siden vandt den den dengang 17-årige skiskytte Ukaleq Slettemark sensationelt ungdomsverdensmesterskabet i skiskydning i Slovakiet.
Ukaleq Slettemark har været syg i en måned. På søndag rejser hun til ungdoms-VM i skiskydning i Schweiz. Foto © : KNR
Skrevet af Karsten Sommer
23. januar 2020 14:35
Versionist Mads Lynge

På søndag afholdes ungdoms-VM i skiskydning i Schweiz, og Ukaleq Slettemark stiller op igen. Men man skal ikke forvente, at den unge skiskytte vinder endnu et verdensmesterskab.

Det skriver hendes mor, Uiloq Slettemark, onsdag i en opdatering på Facebook.

- Efter præcis én måneds sygdom, er Ukaleq nu blevet så frisk, at hun endelig kan starte med at træne igen. Men det har været den værst tænkelige opladning til Youth VM, som starter på søndag, skriver Uiloq Slettemark.

- Alligevel er vi nu blevet enige om, at vi tager til Lenzerheide i Scweitz i morgen, og at Ukaleq deltager til Youth VM. Men naturligvis uden at have nogen forventninger om topresultater, skriver skistjernens mor på Facebook.

LÆS OGSÅ Ukaleq Slettemark blev verdensmester: I går hyldede borgmesteren hende

Ukaleq Slettemark deltager dog højst sandsynligt ikke i den første disciplin, som ellers er den disciplin, hvor hun blev verdensmester sidste år.

- Sådan er livet som idrætsudøver ... nogle gange går det den rigtige vej, og nogle gange går det lidt op ad bakke, skriver Uiloq Slettemark, der dog understreger:

- Vi tager i hvert tilfælde af sted med godt humør og håber på en fin oplevelse og regner med, at Ukaleq kommer til at yde sit bedste ud fra de forudsætninger, som nu engang er.