Der må fortsat kun være 50 procent af det antal mennesker til stede, som for eksempel et værtshus er godkendt til af brandmyndighederne.Foto: KNR

Selvstyret forlænger corona-tiltag

De midlertidige restriktioner for erhvervsdrivende, offentlige institutioner og transportmidler forlænges frem til 15. juni.

En række af de foranstaltninger, der i slutningen af april blev iværksat for at hindre spredning af coronavirus, er nu forlænget frem til den 15.juni.

Det meddeler Selvstyret.

Da de midlertidige restriktioner for erhvervsdrivende, offentlige institutioner og transportmidler oprindelig blev besluttet i april, stod der i lovteksten at det skulle gælde frem til slutningen af maj.

Men nu har Selvstyret via en ny bekendtgørelse forlænget foranstaltningerne frem til 15. juni, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dermed må der fortsat kun være 50 procent af det antal mennesker til stede, som for eksempel et værtshus er godkendt til af brandmyndighederne.

Kunder skal ligeledes fortsat holde afstand til hinanden og følge Landslægeembedets anbefalinger om god håndhygiejne og fornuftig adfærd i det offentlige rum.

Bekendtgørelserne kan findes på Naalakkersuisuts hjemmeside.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt