I forbindelse med fundene af ligdele ved Ilulissat Affaldsforbrænding har Grønlands Politi anholdt flere personer på en adresse i Ilulissat.Foto: KNR / Kathrine Kruse

Sagen om fund af ligdele: Flere personer anholdt i Ilulissat

Grønlands Politi har anholdt flere personer i Ilulissat i forbindelse med fund af ligdele på affaldsforbrænding. Personerne skal afhøres i sagen.

I forbindelse med fundene af ligdele ved Ilulissat Affaldsforbrænding har Grønlands Politi anholdt flere personer på en adresse i Ilulissat.

Det skriver Grønlands Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen fandt sted sidst på eftermiddagen fredag den 8. oktober og forløb efter planen.
I første omgang skal der foretages afhøringer af personerne og tekniske undersøgelser på adressen. Derfor vil der i de kommende dage være politi til stede på adressen, hvor anholdelsen fandt sted.

LÆS OGSÅ Ligdele i Ilulissat: Politiet har fundet dødsårsagen

Som Grønlands Politi meldte ud tidligere i dag, fortsætter politiet og beredskabet med at gennemsøge affaldsforbrændingen for øvrige spor henover weekenden.

Sagen begyndte at rulle, da der i lørdags blev fundet en ligdel på affaldsforbrændingen i byen. Tirsdag dukkede endnu en ligdel op på forbrændingen. 

Politiet har de seneste dage arbejdet intensivt på at finde ud af, hvad der er op og ned i det, der efterforskes som en drabssag i Ilulissat. 

Kriminalteknisk personale og retsmedicinere er rejst til byen for at assistere de lokale efterforskere. Og nu oplyser politiet, at dødsårsagen er fundet.

- Vi har fundet dødsårsagen. Men jeg vil ikke sige mere af hensyn til efterforskningen, sagde efterforskningschef Jan Lambertsen til KNR tidligere i dag. Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt