Qulaarpaa skyder intens KNR-valgdækning i gang

Der er trykket på valgknappen, og KNR er klar til en intens og massiv valgdækning med både helt nye som kendte programmer og koncepter.
Aleqa Hammond
08. oktober 2014 15:30

- Som public service virksomhed har KNR et særligt ansvar for at levere en skarp, kritisk og fair valgdækning, der klæder vælgerne på til at sætte deres kryds på et oplyst grundlag.

 

- Det ansvar synes vi, vi lever op til med et ambitiøst program, hvor folk kan glæde sig til nogle helt nye debatkoncepter blandet med nogle af de gode gamle, siger KNR’s direktør, Søren Lennert Mortensen.

 

Nyt og allerede kendt

Valgkampen skydes i gang torsdag, hvor KNR’s helt nye dybdeborende koncept Qulaarpaa dedikerer sin debut til de fem dramatiske dage, der endte med formanden for Naalakkersuisuts afgang og valgudskrivelse.

Læs også Time for time: Dagen da Naalakkersuisut brød sammen

Hvad skete der egentligt, hvordan kunne det gå så galt, hvilke konsekvenser får det for Grønland og hvad skal vi lære af det? Det er blot noget af det, de ledende politikere fra alle partier samt inviterede eksperter skal drøfte i en time først på Grønlandsk og derefter på dansk. Se med torsdag kl. 19.30 og 20.30.

 

Qulaarpaa viger derefter den gode sendetid resten af valgkampen, hvor KNR holder fokus på selve valget.