Simon Lynge gør comeback efter voldsom skade

Musikeren Simon Lynge kan igen bruge sin hånd til at spille guitar efter en alvorlig ulykke i sommer. Han er endda klar med et nyt nummer til sine fans, Age of Distraction.
Foto © : Copenhagen Songwriters Festival
05. september 2018 12:54

I juni måned så det sort ud for den sydgrønlandske musiker, da han skar sig i hånden med en kniv, da han skulle skære i et brød. Det betød, at han måtte gennemgå en håndoperation, og meldingen fra lægerne var dystre: 

 - Der var stor risiko for, at jeg aldrig ville komme til at spille, sådan som jeg har gjort før, hvilket var nærmest det værste, jeg overhovedet kunne forestille mig, siger Simon Lynge. 

LÆS OGSÅ Knust Simon Lynge beder om hjælp efter alvorlig skade

Siden har han kæmpet for at komme tilbage til sin guitar og musikken. Det lysner, men der er stadig lang vej tilbage, fortæller han. 

 -Det går fremad stille og roligt. Det tager lang tid. Min håndterapeut siger, at det kommer til at tage op til to år, før den er helt så god, som den kan blive. Jeg kan ikke lave en knytnæve, så jeg kan ikke rigtigt holde noget, men jeg kan bevæge mine fingre nok til, at jeg kan spille guitar, siger Simon Lynge.

Men på trods af smerterne er det lykkedes ham at lave et nyt nummer, som udkommer fredag. I næste uge giver han koncert i Det Grønlandske Hus i København:

 - Jeg er bare så taknemmelig, og jeg håber, at I vil komme ud og høre mig, så jeg kan give noget tilbage.

Simon Lynge spiller den 12. september i Det Grønlandske Hus i København, 13. september i Kolding og 15. september i Kulturhuset i Assens.

Se Simon Lynges besked til sin fans