Minik Dahl Høegh i nervepirrende comeback

Det var med nerverne siddende uden på den grønne Skanderborg Trøje, at Minik Dahl Høegh lørdag løb ind til sin første kamp efter en længere skadesperiode.
Minik Dahl Høegh i sin debutkamp for Skanderborg Håndbold. Foto © : Skanderborg Håndbold
Skrevet af Jonas Fievé
11. februar 2018 18:26

Ikke nok med, at det var Minik Dahl Høegh debut for sin nye klub, så var det også hans første kampe, siden han tilbage i september sidste år pådrog sig en knæskade.

- Det var en meget nerveramt Minik Dahl Høegh, der løb ind på banen i går. Dels fordi jeg ikke vidste, hvordan mit knæ ville reagere på en kamp, og fordi jeg ikke har været i en kampsituation i lidt over et halvt år, siger Minik Dahl Høgh til KNR.

LÆS OGSÅ Comeback til Minik Dahl Høegh

Godt tilfreds med engen indsats

Men efter de to gange 30 minutter var den grønlandske landsholdskæmpe selv positivt overrasket over sin indsats i comebackkampen.

- Jeg synes tværtimod, at jeg spring højere end det, som jeg normalt er vant til at gøre. Det har været et benhårdt halvt år, hvor jeg har trænet mine ben meget, så på den måde var jeg meget positivt overrasket, siger han.

Minik Dahl Høgh håber nu på så meget spilletid som muligt, så han igen kan komme i topform.

- Mine forventninger er, at jeg nu kan bidrage med så meget, som jeg nu kan i Skanderborg Håndbold og få højnet mit niveau igen, så jeg kan komme tilbage til den gamle Minik, da jeg ramte toppen engang i GOG tiden, siger Minik Dahl Høegh.

LÆS OGSÅ Minik Dahl Høegh skifter til Skanderborg Håndbold

Vil gerne med til Pan Am i Nuuk

Det helt store mål er dog at blive udtaget til det grønlandske landhold, når det til sommer går løs til de Panamerikanske Mesterskaber.

Så Minik Dahl Høegh satser på, at han løber på håndboldbanen til sommer, når Grønland for første gang skal være værter for den store sportsbegivenhed

- Det er klart, at hvis jeg kan spille på det her høje niveau, så håber jeg også, at der er plads til mig på landsholdet, siger Minik Dahl Høegh.

LÆS OGSÅ Håndboldherrerne vil bruge Nuuk som springbræt til VM