Lørdag blev det til et længe ventet comeback for Minik Dahl Høegh, som dermed spillede sin første kamp for Skanderborg Håndbold.
Foto © : KNR
Skrevet af Jonas Fievé
11. februar 2018 13:54

Efter en skadesperiode på et halvt år, så kunne den grønlandske landsholdskæmpe i går for første gang trække i den grønne Skanderborg trøje. Det bekræfter han selv på sin Instagram profil.

- Fik debut i den grønne trøje i går. Rart at komme i gang igen. Får bygget på, glæder mig til mange flere kampe og minutter på banen, skriver han.

Selvom det lykkedes for Minik Dahl Høegh at score et mål i sin comebackkamp, så endte det med et nederlag på hjemmebane til Ribe/Esbjerg på 31-34.

Ifølge Århus Stiftstidende viste Skanderborg til tider glimrende spil i kampen, men det blev der sat en effektiv stopper for, da de sønderjyske gæster i starten af anden halvleg scorede seks mål i træk.

Minik Dahl Høegh skiftede i starten af året fra Århus Håndbold til Skanderborg for at få mere spilletid.