Foto: KNR

KNR's bestyrelse KNR og sponsorater

KNR's bestyrelse har i dag, torsdag den 16. januar 2020 afholdt et ekstraordinært møde, hvor vi har drøftet den skarpe kritik, der er fremkommet i forbindelse med at det amerikanske udenrighsministerium har betalt for rejse og ophold for to journalisters tur til USA.

Under mødet er bestyrelsen blevet orienteret om baggrunden for beslutningen om at benytter muligheden for at rejse til USA. Orienteringen til bestyrelsen er kommet fra direktøren og nyhedschefen i KNR.

Bestyrelsen ser med stor alvor på beslutningen om at KNR har valgt at modtage gratis rejser og ophold. Der er en klar overtrædelse af reglerne. Bestyrelsen har overfor diretion og redaktionerne understreget at betalte rejser og ophold er et sponsorat.

Samtidig med at bestyrelsen udtaler sin kritik iværksættes en hurtig indsats for yderligere at klarlægge reglerne for sponsorater, som skal sikre, at den situation ikke opstår igen.

Bestyrelsen vil ved samme lejlighed understrege, at vi fortsat har fuld tillid til direktionen og redaktionernes integritet i KNR's nyheds- og aktualitetsafdelinger.

 

Med venlig hilsen

Sofie Sandgreen
formandGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl