Justin og Hailey Bieber er blevet forældre

Den canadiske popsensation Justin Bieber er blevet far. Lørdag har han har delt et billede af sin og hustruen Haileys nyfødte søn, Jack Blues, på Instagram.
30-årige Justin Bieber slog igennem som teenager og har over de seneste 15 år cementeret sin plads som en af verdens største artister. Foto © : Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Skrevet af Ritzau
24. august 2024 12:33

Den canadiske popstjerne Justin Bieber og hans hustru, Hailey Bieber, er blevet forældre til en dreng.

Det skriver Justin Bieber i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han også har delt et billede af sin nyfødte søns fod.

- Velkommen hjem, Jack Blues Bieber, skriver den 30-årige popstjernen som billedtekst til opslaget.

Tilbage i maj annoncerede parret via Instagram, at de ventede deres første barn.Dengang skrev Justin Bieber, at han forudså, at det ville blive en dreng.

Parret bekræftede første gang, at de var begyndt at date i 2016, men forholdet gled ud i sandet efter nogle måneder.

Lørdag morgen står det endnu ikke helt klart, hvornår Jack Blues egentlig blev født. Parret har heller ikke delt informationer om, hvor meget han vejer.

Et forældrepar i rampelyset

I 2018 fandt de dog sammen igen og blev gift samme år.

Justin Bieber slog igennem som teenager og blev hurtigt en popsensation verden over.

Han har været på flere verdensturnéer, men han måtte både i 2022 og 2023 aflyse flere koncerter, fordi han har været ramt af Ramsey Hunts syndrom, som gjorde ham lam i den ene side af ansigtet.

I begyndelsen af februar gjorde popstjernen dog musikalsk comeback, da han for første gang i et års tid optrådte på en scene i forbindelse med en begivenhed i sit hjemland, Canada.

Hans partner, den amerikanske model Hailey Bieber kommer fra en familie, der også har levet en del i rampelyset.

Hendes far er skuespiller, producer og instruktør Stephen Baldwin, hvis bror er skuespilleren Alec Baldwin - der altså er Hailey Biebers onkel.

/ritzau