Hvornår taler I om prisen?

Gårsdagens debat i Inatsisartut om anlæggelse af en landingsbane i Qaqortoq på 1199 meter, giver signalforvirring. Det mener formand for erhvervsforum i Sydgrønland, Jim Riis. Borgmester i Kommune Kujalleq Simon Simonsen ser optimistisk på sagen.
Skrevet af Nûno Isbosethsen
18. oktober 2011 12:49

- Jeg vil gerne sige, at det var et rigtig godt og fyldig debat omkring trafikkommissionens anbefalinger i Inatsisartut, siger borgmester i Kommune Kujalleq Simon Simonsen til KNR.

Formand for erhvervsforum i Sydgrønland Jim Riis, er imidlertid træt af debatten om de negative konsekvenser ved anlæggelse af en lufthavn i Qaqortoq. Man taler aldrig om, hvor dyrt det er at rejse til og fra Narsarsuaq i Sydgrønland, siger han.

- Man er begyndt at snakke om, at det bliver alt for dyrt at køre taxa mellem lufthavnen og byen. Men man skal også huske på, vi betaler 2.000 kr. fra Qaqortoq til Narsarsuaq og tilbage, siger Jim Riis.

IA tøver og kræver flere analyser, mens Siumut og Demokraterne er klar til at handle, fremgik det af debatten i Inatsisartut i går.