Henrik Leth tilbage til fiskeindustrien

Henrik Leth træder tilbage som direktør i Grønlands Arbejdsgiverforening, GA, og sætter sig senest ved udgangen af maj i stedet i stolen som bestyrelsesformand for en af foreningens store medlemmer, Polar Seafood.
Skrevet af Jette Andersen
20. februar 2012 09:48

Efter fire år som direktør for Grønlands Arbejdsgiverforening, søger Henrik Leth nu nye veje. Eller det vil sige, han søger tilbage til det vante for ham. Han vil nemlig tilbage til fiskeindustrien og har sagt ja til et job i Polar Seafood som bestyrelsesformand.

- Det er udfordringerne i det nye job, som har været interessante, og det er det, jeg går efter.

Jobskiftet sker efter en hel del overvejelser, fordi han, som han siger, er meget meget glad for sit arbejde.

- Jeg har så fået nogle udfordringer i at komme ind i Polar Seafood koncernen og  medvirke til de ting, som skal ske der fremadrettet. Og det har jeg så valgt at sige ja til.

Henrik Leth mener, han efterlader et GA i topform.

- Der er sket meget i de fire år, jeg har været her og vi har fået udviklet organisationen yderligere, i forhold til hvad den var dengang.

Posten som bestyrelsesformand i Polar Seafood er, efter både Henrik Leth og GA’s formandskabs opfattelse, uforenelig med stillingen som direktør i GA.

- Vi organiserer jo en hel del af fiskeriet og hvis man så sidder og er formand for den ene organisation, så er det klart, så kan du jo ikke objektivt repræsentere de andre.