Grønland vinder bronze i kvalifikationsturnering

Efter en spændende kamp stod scoren 29-25 til de grønlandske håndboldherrer, som dermed vandt bronze.
De to grønlandske spillere Milan Olsen og Minik Dahl Høegh blev valgt til turneringens All Star Team. Foto © : Grønlands Håndboldforbund
13. maj 2024 11:05

Der har i sidste uge været VM-kvalifikationsturnering for håndboldherrer i Mexico. Efter et nederlag til USA skulle Grønland spille bronzekamp – også mod USA.

Til forskel fra den første kamp blev det her til en sejr for de grønlandske spillere, som dermed kunne gå fra banen med bronzemedaljer.

Det skriver Grønlands Håndboldforbund i en pressemeddelelse.

Kampen blev spillet i går og blev en spændende dyst mellem de to lande.

Grønland og USA kæmpede om overtaget i første halvleg, hvor USA gik fra at være tre mål foran til at være et mål bagud.

Grønland vandt første halvleg med 15-12.

USA kæmpede dog hårdt igen i anden halvleg, hvor de to lande på et tidspunkt stod lige med 22-22.

Men til trods for to team timeouts kunne USA ikke slå de grønlandske spillere, som vandt kampen 29-25.

Kampens spiller blev Steen Kleist Møller.

- De herrer, tillykke med resultatet. Vi ses, når i kommer til Grønland på torsdag, skriver håndboldforbundet i pressemeddelelsen.