Futsal-hold blev fejret af borgmester efter medaljer ved GM

U18 Futsal pigerne fra Kommune Kujalleq stod på sejrsskamlen ved GM i Futsal, og det blev fejret sammen med borgmesteren, da de kom hjem.
Stoltheden og glæden var ikke til at tage fejl af, da borgmester Stine Egede tog i mod bronzevinderne fra Futsal GM Foto © : Kommune Kujalleq
18. juni 2024 13:02

De fem U18 piger, der lige har repræsenteret Kommune Kujalleq ved grønlandsmesterskaberne i Futsal, kom hjem med bronzemedaljer om halsen.

Og det gik ikke ubemærket hen. Bedriften fik nemlig borgmesteren til at invitere dem til en fejring.

- Jeg er utrolig stolt over, at I er de første som bringer medalje med hjem på vegne af K-1933's pigehold i futsal. Selvom nogle af pigerne er meget unge, er de meget talentfulde allerede, sagde borgmester Stine Egede (IA).

Udover medaljen kunne flere af pigerne også tage titler som årets målmand, årets spiller og årets fighter med sig hjem. En blev endda udvalgt til årets hold, som bliver sammensat på tværs af alle spillere fra alle de deltagende hold.

Helt præcist, hvordan bronzemedaljerne er blevet fejret sammen med borgmesteren, vides ikke, men Stine Egede lægger ikke skjul på, at hun er stolt af præstationen.