Politi: Efterlyst 19-årig mand mistænkt for nyt overfald

I nat blev en mand i 30'erne udsat for et gruppeoverfald i Sisimiut. En i forvejen efterlyst 19-årig var ifølge politiet blandt gerningsmændene.
Den 19-årige mand er allerede efterlyst for et voldeligt overfald tilbage i december. Foto © : KNR / Malik Brøns
Skrevet af Teitur Larsen
13. januar 2024 12:37

Klokken 1:30 i nat fik Grønlands Politi en anmeldelse om et gruppeoverfald på en mand i 30’erne i Sisimiut. Offeret var ved bevidsthed, da politiet ankom til gerningsstedet, men de fire til fem gerningsmænd var flygtet.

- Offeret er selvfølgelig påvirket af situationen, men han var kontaktbar, da vi snakkede med ham. Han er afleveret til behandling på sygehuset, siger vagtchef i Grønlands Politi, Malik Olesen.

Ifølge politiet fortalte offeret, at én af gerningsmændene var den 19-årige Minik Olinnguaq Konrad Olsen, der i forvejen er efterlyst af politiet på tredje uge for et overfald begået den 23. december 2023 i Sisimiut.

Derfor har politiet her til morgen øget indsatsen i efterlysningen.

- På grund af overfaldet har vi nu nogle andre adresser og muligheder. På baggrund af det intensiverer vi selve eftersøgningen af de mistænkte i dag, siger Malik Olesen.

Politiet har allerede siden i nat arbejdet på at finde de fire til fem gerningsmænd.

- Fra morgenstunden har vi også sat andre kollegaer på, og vi kommer til at være ude og lede efter de her personer hele dagen i dag, siger Malik Olesen.

Politiet kan ikke oplyse om hverken årsag eller motiv for gruppeoverfaldet.

Hvis du har kendskab til eller mistanke om hvor gerningsmændene opholder sig bedes du at kontakte politiet på telefon 70 14 48.