Foto: Paarnaq Hansen/KNR

De studerende skal i centrum

De studerendes organisationen på Ilisimatusarfik - Ili Ili - har fået nye bestyrelse, og står det til den nye formand, skal der være mere fokus på de studerende.

Ud over at stå for flere studierelevante arrangementer, skal organisationen nemlig være et naturligt omdrejningspunkt for de studerende.

- Hvis de har nogle henvendelser eller spørgsmål, de gerne vil komme med, så skal deres første tanker være, at de kan komme til Ili Ili og få svar, eller blive henvist til et andet sted, hvor de kan få svar på deres spørgsmål, siger Siger Kuluk R. Lyberth, som i forgårs blev valgt som ny formand for Ili Ili.

Det blev ikke kun til en ny formand, i forbindelse med generalforsamlingen blev der nemlig valgt en hel ny bestyrelse, da den forhenværende ikke valgte at genopstille.

De studerende skal have mere indflydelse

Ifølge Kuluk R. Lyberth vil den nye bestyrelse arbejder for, at der bliver udpeget studenterrepræsentanter på de enkelte institutter, som skal være med til at gøre Ili Ili opmærksom på, hvad de studerende har af forventninger og ønsker.

Noget Kuluk R. Lyberth har savnet hos den gamle bestyrelse.

- Det er noget, som jeg efterlyser, og jeg ved, at der er stor enighed med mig, at de studerende - de almindenlig medlemmer - hos Ili Ili, skal medinddrages i større grad, siger den nye formand for Ili Ili.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl