Borgermøder med Qujaukitsoq og Jeremiassen

Medlem af Naalakkersuisut for fiskeri, fangst og landbrug Nikolaj Jeremiassen og medlem af Naalakkersuisut for erhverv, arbejdsmarked, handel og udenrigsanliggender Vittus Qujaukitsoq er i øjeblikket på rundrejse i bygderne i Disko Bugt.
Der er borgermøde med Nikolaj Jeremiassen og Vittus Qujaukitsoq i forsamlingshuset i Kangaatsiaq i aften. Foto © : Filemomsen Ane Grethe
Skrevet af Simon Uldum -
09. september 2016 09:06

Nikolaj Jeremiassen og Vittus Qujaukitsoq er i øjeblikket på rundrejse i Disko Bugt og afholder i den forbindelse flere borgermøder i udvalgte bygder.

Borgerne på møderne få mulighed for at drøfte og stille spørgsmål til de to politikere, og medlem af Naalakkersuisut, Vittus Qujaukitsoq, vil fortælle om Naalakkersuisuts indsats mod ledigheden og erhvervsfremmetiltag i bygderne, oplyser Selvstyret.

Steder og tidspunkter for borgermøderne

I aften, fredag den 9. september, er der borgermøde i forsamlingshuset i Niaqornaarsuk, klokken 14.00-16.00, og i aften er der borgermøde i forsamlingshuset i Kangaatsiaq, klokken 18.00 – 20.00.

I morgen, den 10. september, lægger politikerne så vejen forbi Iginniarfik og Ikerasaarsuk.

Der er borgermøde på skolen i Iginniarfik klokken 12.00-14.00, og senere på dagen klokken 17.00-19.00, er der borgermøde i forsamlingshuset i Ikerasaarsuk.

Den sidste række af borgermøderne sker den 11. september i forsamlingshuset i Attu, klokken 13.00 – 15.00.