Foto: Jonas Løvschall-Wedel

Dronning Ingrids Hospital: Børneafdeling får MIO-pris

Dronning Ingrids Hospitals Børneafdeling fik i dag Børnerettighedsinstitutionen MIO´s årlige pris for en særlig indsats for børn.

Hvert år den 20. november markerer Børnerettighedsinstitutionen MIO FN’s internationale Børnedag med overrækkelse af MIO-prisen til en person eller forening, som har gjort noget særligt for børn.

LÆS OGSÅ Grønland overholder stadig ikke børnekonventionen

Og her klokken 14 overrakte Børnetalsmand Aviâja Egede Lynge året MIO-pris til oversygeplejerske ved Dronning Ingrids Hospitals Børneafdeling, Anne Birgitte Jensen.

- MIO-prisen er en anerkendelse for et flot og beundringsværdigt arbejde for børns rettigheder. Trods vanskelige arbejdsvilkår viser Børneafdelingen både engagement og nytænkning, lød det i Børnetalsmandens begrundelse.

LÆS OGSÅ Dronning Ingrids hospital har fået endnu en grønlandsk læge

- Særligt Børneafdelingens fokus på at hvert enkelt barn skal have den bedste start på livet, og jeres daglige virke for barnets ret til udvikling, beskyttelse og hjælp. Jeres arbejde giver os alle håb for bedre vilkår i fremtiden, sagde Aviaaja Egede Lynge.

Overrækkelsen skete kl.14 på Dronning Ingrids Hospitals Børneafdeling med deltagelse af personale og ledelse samt Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender, Martha Abelsen.

LÆS OGSÅ Dronning Ingrids Sundhedscenter lancerer ny facebook-side

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt