Børn og unge rydder sne: Håber snart at spille på kunstgræs

I to hold ryddede frivillige sportsudøvere sne i Illulissat i weekenden, så arbejdet med at lægge kunstgræs kan komme i gang hurtigst muligt.
Kommunen skriver, at vejret har meget at sige om, hvornår kunstgræsset er færdiglagt, men det forventer at banen bliver indviet allersenest i slutningen af juni. Foto © : KNR
Skrevet af Ivik Kristiansen
29. april 2020 14:03

Forventningsfulde børn, unge og voksne sportsudøvere i Ilulissat har brugt weekenden på at rydde den kommende fodboldbane for sne. Det gør de, så arbejdet med at lægge kunstgræs kan blive færdig så hurtigt som muligt.

Det skriver Avannaata Kommunia på sin hjemmeside.

Ilulissat-klubben N-48 opfordrede på Facebook folk til at hjælpe med at rydde sneen væk fra banen. Den opfordring fulgte omkring 60 mennesker op på.

De blev opdelt i to hold, hvor det ene arbejdede om lørdagen, og det andet stod for snerydning søndag.

- Sportsudøverne og deres opbakning glæder sig rigtig meget til, at den nye fodboldbane bliver færdig, og de håber, at deres indsats med snerydning kan være med til at fremrykke færdiggørelsen af banen, siger Lena Ravn Davidsen, der er formand for N-48.

Også Avannaata Kommunia har været i gang med at rydde sneen fra den kommende fodboldbane.

Kommunen skriver, at vejret har meget at sige om, hvornår kunstgræsset er færdiglagt, men det forventer at banen bliver indviet allersenest i slutningen af juni.