Ib og Anda Uldum og Hans Jukku på Plænen år. Arkiv

Akunnerit og unge musikere indtager Grønland i Tivoli

Når de grønlandske flag atter vajer i Tivoli, bliver de blandt andet akkompagneret af nye unge bands og en succesforestilling, der ikke før har besøgt den gamle have i København.

Tonerne fra Larseeraq Svendsens musik i succesforestillingen Akunnerit bliver en del af underholdningen, når Tivoli blænder op for det årlige arrangement 'Grønland i Tivoli' den 31. juli og 1. august.

Den yderst populære teaterkoncert er en af de nye ting, som projektleder Jakob Skovaa fremhæver ved årets 'Grønland i Tivoli'.

- Vi har set, hvor populær forestillingen har været. Den har rejst i Grønland i år og sidste år for fulde huse. Så vi har haft lyst til at prøve noget nyt i 'Grønland i Tivoli', som ikke kun er musik, men som også har noget teater, siger han.

LÆS OGSÅ Laarseeraq Svendsens sange på turne til Sydgrønland og Danmark

Dagene i Tivoli byder også på mere traditionelle koncerter på Plænen med blandt andre Mariina, Don Maliko og Tiu.

Ifølge Jakob Skovaa er der en god balance i musikprogrammet med alt fra korsang til hiphop, noget ældre og noget nyt. Og Jakob Skovaa fremhæver særligt, den nye musik.

- Det er altid vigtigt at fremhæve de nye unge, og det er også det Tivoli er garant for, at vi kan opleve det vi kender, men også noget vi aldrig før har hørt.

- I år har vi foreksempel Tiu med sangerinden Pernille Kreutzmann, der har vundet Kodas Talentpris sidste år for deres album. De har ikke spillet i Danmark før, men det får de så lov til nu, siger Jakob Skovaa.

Ved Grønland i Tivoli vil der også være boder fra række grønlandske virksomheder og kunsthåndværkere.

Programmet for Grønland i Tivoli kan findes på git.gl

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt