Air Greenland om genåbning: Nu skal vi tilbage på vingerne

Fra nu af sætter Air Greenland flere flybilletter til salg. I næste uge er der nemlig fri indrejse i Grønland.
Siden 15. juni har max 600 personer måtte rejse ind i landet om ugen. Nu er der fri indrejse, og det glæder Air Greenland. Arkivfoto. Foto © : Simon Uldum
17. juli 2020 11:57

Fra på tirsdag er der ikke længere nogle restriktioner for, hvor mange der må rejse ind i landet.

Det er selvfølgelig positivt, lyder det fra Air Greenland, der glæder sig til at komme helt tilbage på vingerne.

- Luftfarten har været igennem en ret svær periode. Vi har været heldige at have haft et godt, solidt samarbejde med vores ejere. De har støttet godt op om os.

- Sammen har vi kunne sikre, at vi har kunne være vores del af infrastrukturen i landet under de vilkår, der nu har været. Nu er opgaven at komme fuldt ud tilbage på vingerne, siger Masaana Egede, der er kommunikationschef i det selvstyreejede luftfartsselskab.

Air Greenland afventer markedet

Torsdag eftermiddag meddelte Kim Kielsen, at der fra på tirsdag er fri indrejse til Grønland.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi arbejder hen mod mere normale tilstande. Det er selvfølgelig positivt. Nu må vi se, hvordan markedet kommer til at arte sig, og hvordan folk vælger at rejse fremover, siger Masaana Egede.

LÆS OGSÅ Grønland åbner igen: Fra i næste uge er der fri indrejse

Siden 15. juni har antallet været på max 600 om ugen. Men nu sætter Air Greenland flere billetter til salg til afgange i de kommende måneder.

- Indtil videre har man kunne købe de billetter, der har været indenfor de begrænsninger, der har været. Nu har vi sat de resterende billetter til salg, siger kommunikationschefen.