846 millioner i Anlægs- og Renoveringsfonden

I forbindelse med forhandlingerne om Finansloven har der været talt endog ualmindeligt meget om Anlægs- og Renoveringsfonden, og specielt de mange penge der står i fonden og venter på byggerier. Efter Anders Olsen har sendt § 37 spørgsmål til Naalakkersuisut ved man nu, at der står helt nøjagtigt 846.892.097 kr. i fonden.
Skrevet af Peter Troelsen
03. december 2013 12:25

Anders Olsen havde også spurgt ind til hvilke opgaver der var planlagt, hvor de var planlagte og hvor mange midler der var afsat til disse projekter, men det svarer naalakkersuisoq Siverth K. Heilmann ikke på. Han henviser til sidste års redegørelse for Anlægs- og Renoveringsfonden.

Slutteligt spørger Anders Olsen ind til hvilke planlagte opgaver fra fonden, der forventes gennemført de næste år, og igen slipper Heilmann af sted med et ægte intetsigende politikersvar.

-Som det er med alle projekter i Anlægs- og Renoveringsfonden er planerne, at de gennemføres så hurtigt som muligt, medmindre at det politiske mandat til projektet ændrer sig, ved at der enten ændres i forudsætninger til projektet eller at det helt aflyses, svarer naalakkersuisoq Siverth K. Heilmann..