Foto: Simon Uldum

Wood Buffalo i Alberta er udpeget som AWG-værtsby i 2022

Det bliver Wood Buffalo i Alberta i Canada, der skal være vært for Arctic Winter Games 2022. Det meddeler præsident for den internationale Arctic Winter Games Komite, John Flynn.

- Jeg er glad for at kunne meddele, at Wood Buffalo, Alberta, bliver vært for Arctic Winter Games 2022. Næsten 2000 atleter, trænere og kulturpersonligheder fra hele Arktis vil blive samlet i marts 2022, for sammen at nyde områdets kulturelle energi, siger John Flynn i en pressemeddelelse.

To byer var med i opløbet til at blive vært ved legene, der finder tid og sted hvert andet år. Grand Prairie, der også er i Alberta, bød også ind til værtskabet, men måtte altså se sig slået på målstregen af Wood Buffalo.

LÆS OGSÅ AWG 2018: 65 medaljer til Grønland er et yderst flot resultat

- Det var et svært valg. Begge kommuner har faciliteterne, energien og motivationen, siger John Rodda, vicepræsident og formand for bedømmelsesudvalget.

Den officielle underskrivelsesceremoni vil blive meddelt i den nære fremtid.

Whitehorse i Yukon er vært for legene i 2020, hvor 50-året for legene vil blive markeret. Arctic Winter Games blev nemlig afholdt i Whitehorse første gang i 1970.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt