Ny direktør i Visit Greenland: Vi skal kigge mod Island

Julia Pars, Visit Greenlands kommende nye direktør mener, at det er vigtigt at turismen bliver udviklet her i landet. Det skal sikre Grønland adgang til de turister, der i disse år valfarter til vores nabo Island. Den nye direktør tiltræder 1. febuar, og hun glæder sig.

- Det jeg glæder mig mest til er, at samarbejde med turismeaktørerne, at få dem til at medvirke i regionernes udvikling indenfor turisme  og snakke med en masse mennesker, fortæller Julia Pars til KNR.

Hun vil kigge et par hundrede kilometer mod øst for at se, hvordan det er lykkedes Island at tiltrække millioner af turister fra hele verden. 

LÆS OGSÅ Visit Greenland har fundet sin nye direktør i Katuaq

- Man kan se at der kommer flere og flere turister til Island, dem kan vi også tiltrække til Grønland, fortæller Julia Pars.

Naalakkersuisut ønsker, at der skal være flere turister i Grønland. Det støtter Julia Pars, der vil forsøge at forlænge turistsæsonen.

 - Vi skal have udviklet erhvervet sådan, at der kommer turister året rundt, siger hun. 

Erfaring i mange år

Den nye direktør har været direktør i kulturhuset Katuaq de seneste ti år. Hun har dog stor erfaring fra turistbranchen fra sine yngre dage. Hun fortæller, at det hele startede i Ilulissat, hvor hun er vokset op. 

LÆS OGSÅ Kulturhus kede af direktør-exit

 - I min ungdom var der mange, de henvendte sig til mig på grund af mine sprogkundskaber. Derfor var det nærliggende, at jeg servicerede turister, siger hun om sin introduktion til turismebranchen, hvor hun 1. februar bliver chef for den største organisation i landet, Visit Greenland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!