Visit Greenland har fundet sin nye direktør i Katuaq

Visit Greenland har fundet sin afløser for Anders Steenbakken i kulturens rækker.

Det bliver Julia Pars, der skal sidde i spidsen for Grønlands turistråd. Hun skal foretage en kort rejse fra sin stilling som direktør i kulturhuset Katuaq i Nuuk, hvor hun har været i de seneste 10 år.

Det er med andre ord ikke turisme, der står på den nye direktørs CV for de seneste mange år. Til gengæld har hun stor erfaring med oplevelsesøkonomi, ledelse og en MBA fra Henley Business School i Storbritannien. Derudover har hun en uddannelse som akademiøkonom i bagagen, skriver Visit Greenland i en pressemeddelelse.

Hvis man går lidt længere tilbage i Julia Pars' historik vil man dog se, at hendes kuffert er fyldt med erfaringer fra turistbranchen. Fra 1992 til 2007 var hun ansat i Greenland Tourism, hvor hun blandt andet besad stillingen som vicedirektør i en periode.

LÆS OGSÅ Lokal politiker opgiver Inatsisartut for at blive turisme-direktør

Julia Pars er opvokset i Ilulissat, men har de seneste mange år boet i hovedstaden. I sit nyt job vil hun arbejde for, at turismen skal brede sig ud til hele Grønland og alle 12 måneder på året, siger hun i en pressemeddelelse fra Visit Greenland.

Det er anden gang i denne uge, at der bliver besat en stor stilling i turismebranchen her i landet. Tidligere på ugen blev Iddimanngiiu Bianco, medlem af Inatsisartut, valgt som direktør for Destination East Greenland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!