Uummannaq har fået et Erhvervsforum

Der blev afholdt et 3 dages erhvervsseminar i Uummannaq, hvor et erhvervsforum: Uummannaq siunissara – Erhvervsforum blev realiseret.
Skrevet af Simon Uldum -
16. april 2013 12:10

Qaasuitsup Kommunia arrangerer løbende seminarer vedrørende erhvervsudvikling i nordregionen. Erhvervsudvikling arrangeres i samarbejde med fiskernes lokale organisationer, produktionsvirksomheder, offentlige virksomheder / institutioner samt privatejede firmaer samt interessenter.

Under mødet i Uummannaq den 9.-10.-11. april 2013var der noteret mål af deltagerne som man vil arbejde for at nå. Et af disse mål er oprettelse af erhvervsråd som det første og som blev oprettet i går. Ved oprettelsen af erhvervsforum blev Mikael Lange fra GA Uummannaq valgt som formand.   

Der var enighed om at følgende konkrete mål skal realiseres i løbet af 6 måneder:          Jolleværksted, oprydning af mistede fiskegrej, værft samt systue.

Qaasuitsup Kommunia vil i den kommende tid forsætte med seminarer for erhvervsudvikling i følgende områder: Aasiaat, Qeqertarsuaq, Upernavik, Ilulissat samt Kangaatsiaq.