Sidste år vandt hun en førsteplads plads, men ved dette års ungdoms-VM i skiskydning måtte hun tage hjem uden at løbe, fordi hun var blevet for syg. (Arkivfoto) Foto: Grønlands Biathlon Forbund

Ukaleq Slettemark missede ungdoms-VM på grund af sygdom

Efter en måneds sygdom er Ukaleq Slettemark stadig ikke frisk.

Den unge skiskytte Ukaleq Slettemark tog til ungdoms-VM i skiskydning i slutningen af januar i håb om, at hun ville være klar til start trods en måneds sygdom.

Undervejs på turen i Schweiz, hvor VM blev holdt, måtte hun dog erkende, at hun ikke var frisk nok, oplyser Grønlands Biathlon Forbund.

Årets VM var det sidste, hvor Ukaleq Slettemark kunne løbe i ungdomsklassen. Hun havde en første, fjerde og sjette plads at forsvare fra sidste års VM.

Skistjerne har endnu ikke genoptaget træning

- Ukaleq er stadig ikke helt rask og har ikke startet træningen op. Det forventes derfor ikke, at hun kommer til at løbe konkurrencer før tidligst i marts. Måske er sæsonen slut, skriver forbundet.

Inden afrejse til Schweiz meddelte skiskyttens mor, Uiloq Slettemark, at man ikke skulle forvente, at den unge skiskytte vandt endnu et mesterskab. 

- Efter præcis én måneds sygdom, er Ukaleq nu blevet så frisk, at hun endelig kan starte med at træne igen. Men det har været den værst tænkelige opladning til Youth VM, som starter på søndag, skrev Uiloq Slettemark på Facebook.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt