Mens Ukaleq Slettemark har vinterlegene i sigtekornet, har hendes lillebror sikret sig en plads ved ungdoms-OL, som foregår i Finland til marts. Foto: Grønlands Skiskytterforbund

Ukaleq har OL i sigtekornet, og lillebror vinder cup

Skiskytte-søskendeparret Ukaleq og Sondre Slettemark var begge i aktion i weekenden og har store konkurrencer foran sig.

Som forbederelse til sin deltagelse ved vinter-OL i Kina i februar, bruger grønlandske Ukaleq Slettemark sine dage i Italiens bjerge. 

Her var den 20-årige skiskytte fredag med i et World Cup-løb, hvor hun ramte 18 ud af 20 skud og endte på en 62. plads ud af i alt 96 løbere. 

- Jeg er ikke formmæssig dér, hvor jeg ønsker at være og har en del mere at give i sporet. Men jeg er tilfreds med min skydning, siger Ukaleq Slettemark i en pressemeddelelse fra Grønlands Skiskytterforbund. 

- Nu flytter vi højere op i Antholz-dalen og skal være her på træningssamling før OL i Beijing og pudse formen af, fortsætter hun. 

LÆS OGSÅ Ukaleq Slettemark er udtaget til OL

Mens Ukaleq Slettemark har vinterlegene i sigtekornet, har hendes lillebror, 17-årige Sondre Slettemark, sikret sig en plads ved ungdoms-OL, som foregår i Finland til marts. 

Samtidig skal han med til ungdoms-VM, der afvikles i februar i USA. 

Foto: Siv Olsen

Og han sætter kurs mod turneringerne med en sejr i ryggen. I weekenden vandt han nemlig for første gang skiskyttekonkurrencen Norges Cup. 

- Jeg er enormt glad og lettet over, at al det træning, jeg har lagt på skydebanen, nu giver pote, siger Sondre Slettemark. Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl