Steen Lynge: Børn er vigtigere end politik

En lille gut som smiler til sin far er nok, til at arbejdet i fornyelsen i Atassut bliver skubbet væk.
Skrevet af Per Andersen
19. september 2011 07:50

Politik kan være vejen til en god karriere mulighed, hvis man brænder for det. For 47-årige Steen Lynge som er familiefar til enpige og en dreng på fem år, forholder det sig anderledes. Ifølge ham selv vil han meget gerne være med til  fornyelsen i partiet, men der er lige en som kræver hans opmærksomhed.

- Det var hans lykkelige smil, der fik mig til at tage beslutningen om at ikke at stille op til formandsposten i partiet. En journalist ringede mens vi spillede fodbold. At skulle vælge børn fra i en tid, hvor min fem-årige stadig vil spille fodbold sammen med mig ville være et større tab. Jeg er hans helt i dag, men om tre år er jeg sikkert kedelig. Så jeg har valgt at nyde nuet, siger Steen Lynge til KNR.
Steen Lynge stillede op som folketingsvalget for Atassut, og blev med 870 personlige stemmer stemmeslugeren i partiet, ud af partiets fire kandidater. På selve valg aftenen sagde Steen Lynge ellers til KNR.gl, at han vil overveje om han vil stille op som formandskandidat, såfremt han fik et godt personligt resultat. Men i dette tilfælde valgte han sin egen famile frem for Partiet.