Smøgsag ender hos Naalakkersuisut

Qeqertarsuaq havde kun Look Menthol i Pilersuisoqs butik i flere uger. Nu vil medlem af Inatsisartut Andreas Uldum have afklaret om Pilersuisoq har misligeholdt servicekontrakten.

En fejl i Pilersuisoqs lokale butik i Qeqertarsuaq førte fornyligt til at rygerne i Qeqertarsuaq ikke kunne købe andre cigaretmærker end Look Menthol. Og kiosk-ejere sejlede selv til Aasiaat og at hente Prince og andre mærker som de solgte til 80 kroner per pakke.

Men det kan ikke være rigtigt, at Pilersuisoq som gennem en service kontrakt har pligt til at have en vis varesortiment i sine butikker, løber tør for bestemt varegruppe, mener Andreas Uldum fra Demokraterne.

Han har derfor stillet paragraf 37 spørgsmål til Naalakkersuisut om Pilersuisoq har misligeholdt servicekontrakten og i givet fald hvor ofte det er sket. Han vil også gerne vide om en eventuel misligeholdelse får konsekvenser for Pilersuisoq.

Andreas Uldum understreger, at det er underordnet at det lige netop var smøgerne, som Pilersuisoq løb tør for. Han efterlyser en principiel linie for tilfælde af Pilersuisoq løber tør for bestemte varegrupper og dermed misligeholdelse af servicekontrakten.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt