Skolelærer glad for MIO's nye bog om opdragelse

Det har konsekvenser for børnenes hverdag i skolen, når forældre ikke sætter grænser i hjemmet. Det fortæller lærer Bikki Rosing Kleemann, der har 25 års erfaring som skolelærer. Derfor er hun glad for, at MIO har udgivet en bog, der skal hjælpe forældre med at lære at sætte grænser.
Bogen er gratis og den er sendt rundt til alle landets kommuner som skal videreformidle bogen. Foto © : MIO-Meeqqat Pisinnaatitaaffiinut Sullissivik
14. august 2018 07:12

- Det har så stor en påvirkning, at vi nogle gange ikke når, det vi skal lave. Fordi børnene suger meget af vores tid, da vi skal snakke med dem og lære dem om deres grænser. For eksempel er der nogle, der kommer for sent om morgenen, fordi forældrene ikke har sat grænser for børnenes sengetid aftenen før. Så bliver barnet træt og har svært ved at passe skolen, siger Bikki Rosing Kleemann.

LÆS OGSÅ Grænsesætning hjælper i opdragelsen

Glad for den nye bog

Hun er derfor meget glad for den nye bog, som MIO i samarbejde med Royal Arctic Line har udgivet, der handler om grænsesætning i børneopdragelsen.

LÆS OGSÅ RAL sponsorerer ny bog fra MIO om børneopdragelse

- Jeg håber, at bogen vil være en stor hjælp, da den også indeholder børnenes budskaber om, at de har brug for, at de voksne sætter grænser for dem. Det er meget vigtigt at de voskne sætter grænser for deres børn, fortæller læreren.