Sjette plads til Ukaleq Slettemark i Slovenien

Ukaleq Slettemark har fået en sjette plads i lørdags ved IBU Junior Cup (U22) i Biathlon i Slovenien.
Dette er det bedste hun har løbet i junior cup. Kun 8 sekunder fra en 3. plads. Foto © : Grønlands Biathlon Forbund
16. december 2019 17:40

Hun skød kun en forbier på den stående skydning og løb op mod de hurtigste på de to første runder. På sidste runde tabte hun lidt tid, men kom på en 6. plads af 118 deltagere. På løjpen var hun kun 32 sekunder langsommere end hurtigste løber.

Dette er det bedste hun har løbet i junior cup. Kun 8 sekunder fra en 3. plads.

18-årige Ukaleq blev også nummer 10 i seniorrækken under IBU Senior Cup i Norge i starten af december.

Også Ukaleqs lillebror, Sondre Aputsiaq Slettemark, deltog til IBU Jr. Cup. Dette var hans debut i langrendets sportsverden, som gav en 91. plads blandt 133 deltagere.

- Målet med debuten er udelukkende at lære og få erfaring omkring løbet og kende lidt til niveauet blandt de seks år ældre løbere, skriver Grønlands Biathlon Forbund i en pressemeddelelse.